Søg i denne blog

onsdag den 12. maj 2010

Dykkerkursus i København

Københavns Event center tilbyder Dykkerkursus i København:

Pris 750 kr pr. deltager.



Dykning københavn



Intro til en verden under havets overflade.

Første gang man trækker vejret under vandet er en uforglemmelig oplevelse, du vil huske tilbage på med stor glæde. I det øjeblik du behersker din vejrtrækning under vandets overflade, bliver din begrebs og sanseverden udviddet markant. Din rejse til vores indre rum begynder her. En verden af fantastiske skabninger og oplevelser ligger nu og venter på dig.

Det hele starter med en kort introduktion til dykkerudstyret, og de grundlæggende principper omkring virkningen af det øgede tryk på kroppens luftfyldte rum under vandet. Derefter går vi i bassinet hvor vi bruger noget tid i overfladen til at gøre os fortroelige med dykkerudstyret. Næste skridt bliver at dykke under overfladen , hvor vi bliver de næste godt 30 min. I tiden under vandet vil du lære at tømme din maske for vand, få føling med bevæge sig vægtløs i en tredimensionel verden,  genfinde din regulator og blive introduceret til Buddie systemet. Vi slutter af med at svømme 2 og 2 ved siden af hinanden hvor i skal hjælpe hinanden med at svømme 25 meter stille og roligt uden at røre bunden eller overfladen.

Dykning københavn

Buddiesystemet er en procedure, hvor to mennesker, venner, arbejder sammen som en enhed, således at de er i stand til at overvåge og hjælpe hinanden.

I eventyrlystne eller farlige aktiviteter, er den mest åbenlyse fordel ved systemet er forbedret sikkerhed:

En buddy kan muligvis forhindre at den anden buddy kommer ud for en ulykke eller assistere i en eventuel krisesituation.

Specielt ved dykning er buddysystemet en dybt integreret del af uddannelsen, da man aldrig begiver sig ud på et fritidsdyk alene. Fra førdyk buddychekket, hvor buddierne kontrollerer hinandens udstyr, til at hjælpe hinanden i overfladen og under selve dykket er det af største betydning at man arbejder som et team. Efter dykket har man så også en man kan dele sine oplevelser med.

Buddysystemet anvendes i:

De amerikanske styrker, der er nævnt af forskellige navne i hver gren ("" wingmen "i Air Force," Battle Venner "i hæren," Shipmates "i flåden)

Den britiske væbnede styrker. Forskellige navne kan nævnes "buddy-buddy system" og "kamp-buddies"

Dykning, hvor det kaldes Buddydykning eller hver dykker kaldes en buddy.

Brandslukning, hvor det kaldes to-ind, to-ud princippet.

Michael Weidinger Dykkerinstruktør københavn

Dykkerinstruktør københavn

+ 2000 dyk

Uddannet PADI Master Scuba Diver Trainer

Certificeret 250 elever i DK, Lanzarote, Fiji.

Kan certificere til Divemaster niveau

Har erfaring med dykkeruddannelse af særligt krævende unge.

Prøvedyk i bassin kan arrangeres på Fredage fra kl 17.00

Dykning København. Kilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar