Søg i denne blog

onsdag den 12. maj 2010

Mad fra naturen

Københavns Event Center tilbyder Catering med mad fra naturen!

Vil du opleve danmarks naturlige skatkammer?

Copenhagen Event Center tilbyder et helt unikt, og enestående arrangement til dig!

Vi tilbyder at levere en tre retters menu, med råvarer udelukkende fra nærområdet, skoven og naturen.

Vores kok som har stået i køkkenet på flere af københavns elite restauranter, vil sammensætte en menu udelukkende ud fra sæsonen. Hvad der lige nu er at finde i skov, hav og sø.

Dette er et enestående tilbud, da du ikke kan finde en oplevelse magen til indenfor danmarks grænser. Vi tilrettelægger det sådan at i får en smagsoplevelse, hvor i får lov at smage hvad der spirer ude i den danske natur.

En menu kunne feks.indeholde skovsyre, tang, friskfangede skaller og vild peberrod.



Du får:

    * Introduktion til dagens menu og forklaringer undervejs.

    * Velkomstdrink lavet på ren natur.

    * Tre retters menu sammensat alt efter hvad naturen har at byde på.

    * Speciel sammensat øl menu med øl fra bryggeri skovlyst.

Pris:

Menu: 425 kr

Øl menu 175 kr



I danmark har vi alt for længe lukket vores øjne, for hvilken guldgrube der ligger lige uden for vores hovedør. Det danske land er et skatkammer som rummer uanede mængder af fisk, skaldyr/bløddyr, fjerkræ, slagtedyr, vildt, kornsorter, grøntsager, urter, og frugter som bare venter på at blive genopdaget.

Heldigvis er mange mennesker ved at få øjnene op for at man ikke mere behøver at se imod fjerne himmelstrøg for at få en interesant smagsoplevelse, men at man kan finde disse, nærmere end man tror.

Mad fra naturen med Benjamin

Mad fra naturen

Nordisk mad:

Bølgen med nordisk mad er over os og lige meget hvor du kigger hen så ser du reklamer, temaer eller andet om fænomenet, som Claus Meyer og Renè Redzepi var med til at kickstarte da de åbnede restauranten NOMA. Som har to stjerner i den meget anerkendte guide michelin.

Vores mad:

Vi ønsker at tage skridtet videre og levere en event hvor at du vil få lov at smage på de bedste og helt friske råvarer tilsmagt af de dygtigste kokke fundet direkte fra naturen af vores egne opdagere   på sjælland og sydsverige.

Kokken siger:

Jeg husker helt klart hvor min kærlighed for mad opstod, da min far kom hjem nede fra havnen med friskfangede rødspætter som vi lavede med ny opgravede kartofler fra haven. Fra den dag var jeg solgt!

Jeg har altid haft en kærlighed til de lokale danske råvarer, og hvad man kan finde i naturen.

Jeg husker helt klart barndomsminder som at gå ved vandet og se folk fange sild, ældre ægtepar på svampejagt, den gamle nabo møller som altid gav os friskkværnet mel, den stærke duft af ramsløg og den friske citrus duftende skovsyre, der lå strøet ud over bredden ved den lokale å.

Det er de her minder som vi prøver at formidle igennem vores mad, at få menneskers øjne op for alt det skønne mad og natur som er lige foran os og få dem til at forelske sig i dansk mad Version 2.0

eller i hvertfald gå derfra en stor oplevelse rigere.

Kokken:

Kokken Benjamin Carlsen

Benjamin A. Carlsen

Uddannet kok og aktivt friluftsmenneske.

Voksede op med den bornholmske natur som legeplads.

Benjamin startede sin kokkekarriere ”hjemme” på Bornholm, på restaurant Pakhuset, hvor turen derefter gik til København for at komme i lære.

Benjamin tilbragte sin læretid på forskellige top restauranter blandt andet FaMo 51, som har en Bib Gourmand udmærkelse i Guide Michelin

Har arbejdet som kok på Restaurant The Food,

Været på stuidieture til Frankrig og Italien.

Har arbejdet freelance på steder som: Restaurant Kofoed, Restaurant den anden, Berntsens ballade og Custom house

Har derudover været kok på diverse events og selskaber.

Benjamin arbejder nu til dagligt som Konsulent i K.T.M. Net hvor han har ansvar for mad kurser og catering plus forplejningen på sommerlejre og events.



Tjeneren:

Tjeneren Kristian Maersk

Kristian Maersk

Voksede op med at følge tjenernes daglige gang, og hjælpe til på hotel Føroyar. Hvor hans mor var hotel direktør.

Har arbejdet på det firestjernede hotel Scheelsminde i Ålborg, og som a´la carte tjener på Restaurant skovly i Charlottenlund..

Derudover har han været ansvarlig for selskaber, bryllupper, events m.m. på bryggeri Skovlyst.

Er desuden udannet med speciale indefor øl til og i mad.

Kristian ejer i dag marketing og event firmaet K.T.M Net. Kilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar