Søg i denne blog

onsdag den 12. maj 2010

Laserskydning i København

Københavns Event center tilbyder Laserskydning for store og små:
Antal deltagere: 8 – 30 personer



laserskydning



Hos CPH-Eventcenter arrangerer vi lasergame for folk i alle aldre. Vi skræddersyer arrangementet til netop dit behov og ønske. Skal du holde børnefødselsdag, polterabend, firmafest eller lignende er lasergame et sjovt og underholdende bud. Vi efterkommer gerne jeres specifikke ønsker til spillet, men står ligeledes gerne for hele arrangementet. Vi har alt udstyr med når vi ankommer og står for instruktion for- og introduktion til lasegame. Vi har mange års erfaring indenfor, ikke bare lasergame, men alle former for teambuilding events, hardball, rollespil mm. og vi garanterer for en sjov og hyggelig dag for alle.

Selve spillet minder meget om hardball, men er fuldstændigt ufarligt og kan spilles af alle personer over alderen seks. Man bliver fra start udstyret med en lasergun (beamgun) og en modtager. ’Laserskyderen’ udsender en infrarød stråle som er helt ufarlig for øjet, ligesom en fjernbetjening, og som opfanges i modstanderens modtager og erklærer ham for ’død’ – hvis man altså kan ramme!

Bland de mest populære spilformer kan nævnes ’team deathmatch’ som i al sin enkelthed går ud på at to hold ( eller flere ) samarbejder om hver især at bekæmpe hinanden.  Et andet sjovt spil er ’Capture the flag’ hvor det holdopdelt gælder om at kabre modstanderens flag og bringe det tilbage til sin egen base. ’Defend the fortress’ eller ’beskyt fortet’ går som navnet antyder ud på at beskytte sin egen base. Det andet hold skal så forsøge at indtage fortet, som fx kan være et hus, et telt eller et tæt bevokset område.

Spillene er meget inspireret fra computerverdenen, specielt førstepersons-skydespil som Counter Strike, Call of Duty, Battlefield med flere, - men det er kun fantasien der sætter grænser for spillets opbygning, du bestemmer!

Vi har som sagt mange års erfaring med lasergame: Vores venlige instruktører og flexibilitet sikrer at i altid får en sjov og festlig dag.

Laserskydning

    *
      150 kr. pr. deltager.

    *
      Videooptagelser fra dagen 100 kr.

    *
      Fotooptagelser fra dagen 100 kr.

    *
      Spil i Storkøbenhavn, levering 200 kr.

    *
      Spil i øvrige Sjælland, levering 500 kr . Kilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar